Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vet man inte vad man vill ha....


Efterlängtad, eftertracktad BEHÖVD!

Att fortfarande känna av skalvet, darrandet får mig att sucka
Natten beröring har aldrig varit så efterlängtar, eftertraktad och behövande
Men Gud vad skönt!

Att se kroppen, din och min ofrivilligt darra
Att höra kroppen, din och min, andas tungt
Att känna hud, din och min mot varandra igen

Första kyssen, jag kan säga första kyssen!!!!
Det var ingenting mot den andra, eller mot den tredje eller den fjärde!!
MEN OH FÖRSTA KYSSEN!

Dina armar mot min mina dra mig över dig och sen..
Allt blir svart, endast känseln är kvar i spelet
Floder strömmar, överallt är det hav

Att nu tänka på det med kudden i famn
Att nu känna doften från kudden
Att nu se spår från dig på kudden

Det var ju inatt




Fri vers av vitsippebarn
Läst 488 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn