Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med enkla medel gör man stora steg.. förhoppningsvis


Svårare än det ser ut

Ha! Jag sääger ifrån nu!
Du kan faktiskt inte göra så mer, det är inte längre okej
Och nu är det min tur att säga nej!
Jag säger Nej, jag säger NEJ!

Jag vill inte att du ska ha kakan och äta den, samtidigt
Speciellt inte om det är mig det gäller, för jag går sönder
Jag smulas sönder och blir så jäkla platt, och äcklig

Så jag försöker ta mig loss, Gu ska veta att det är mycket svårare än vad det ser ut som
Det sliter i mitt bröst när jag säger till den jag älskar att inte vara min, att säga att jag är inte din
JAG ÄR INTE, och jag hatar det

inte din
inte din
din




Fri vers av vitsippebarn
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-10 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn