Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din jävel

Jag gråter för att jag är arg
Jag gråter för att jag är fri
Fri från känslorna
Fri från kraven
Kraven att vara din
Kraven på att fixa allt
Allt som vi hade
Allt som vi inte hade

Det är så jävla patetiskt!




Fri vers av vitsippebarn
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-22 17:02



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ett ögonblick, Leif Pagrotsky, som poserar ihop med den amerikanske rapparen 50 Cent. Hur länge har du känt honom?
- Inga kommentarer, kompis. No comments. Nemas problemas, amigo.
Nemas problemas?
- Nej. Ja.
Nu förstår jag inte riktigt.
- What I say is for me to... Nej. What you ask is for you to.. Fitta! For you to know...?
Men känner du 50 Cent?
- Jag är inte minister längre.
Nej, jag vet.
- Riksdagen vill inte ha mig.
Jag vet inte. Ni förlorade ju valet.
- Hoooora! Skit också!
Hur mår du, Leif?
- Inte så bra.
Vi försöker en gång till. Känner du 50 Cent?
- Nej. Jag trodde att jag gjorde det.
Men?
- Men han var falsk. Som en jävla katt.
Vad gjorde han?
- Snackade skit om mig. Hånade mig för min längd för folk i hip hop-branschen. Kallade mig “little whitey-man”.
Ok. Men det gör ju alla.
- Kallar alla mig “äcklig jävla dvärg-jävel”?
Nej.
- Just det.
Ok. Då förstår jag.
- Skriv inte om det här.
Inte?
- Nej. Inte ett ord.
Jag måste nog skriva det du sa.
- Han kalade mig milkey-boy också.
I vilket sammanhang då?
- Power Hit Radio Awards i Kungsan. Men skriv inte det.
Tack då.
- Inte ett ord.
Ok.
- Tack.
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn