Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hahaha!

viljan att vara vuxen, viljan att vara själv, viljan att vara sin egen
det vill jag
jag vill det med min egen kropp, i min värld
världen som snurrar och leker tafatt med månen
månen är avlägsen från här, men ändå lite närmre mig i mitt rum på femte våningen
jag brukar titta på den och försöka samla ihop mig själv
ibland är det så svårt
ibland är det så jävla svårt!
varför är allt så svårt?
nej nu är det ett försök för mig säjälv att rensa tanken och börja om
mitt liv börjar nu, har hållt på ett tag men nu är det ett halvt steg till
graaaaaaaooooo




Övriga genrer av vitsippebarn
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-30 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn