Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantastiska dag

En fantastisk dag med vackra bilder
Skönheten har blivit så konkret
Ingenstans kan den gömma sig för
Blixten fångar allt, varje form varje skugga

Hennes ansikte lyser, hon kommer ut från de färgade gardinerna och träder fram och intar position och leendet flödar
Hennes ögon glittrar och hon är i sitt rätta element
Alla vinklar utnyttjas och visas upp så elegant
Vinden i håret gör henne
Det gör henne livlig och hon spänner till och blixten lyser

Allt är perfekt och jag älskar att stå i centrum




Övriga genrer av vitsippebarn
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-23 20:26



Bookmark and Share


  miraklet
åh. den här tycker jag om!
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn