Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


drakring

 

att sitta i en ring

med drakar

är inte så farligt

som man skulle kunna tro

det är nästan

som på dagis

 

jag väntade ändå

tills regnet av vadderade sockerbitar

var över

och de yngre drakarna hade gått

innan jag anförtrodde

den äldste

mina mörkaste hemligheter




Fri vers av Nanna X
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-28 08:41



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Det går dramatiskt till... kring den som har en drake att berätta... men varje rädsla kan krympa... (i större sällskap).
2012-12-01

  objekt3
Jag vill så sjukt gärna veta hur de såg ut? Uppfattade du några draknamn?
2012-11-28

  SatansSon VIP
Vae du påå dagis när du var barn? Undrar hur duj kunde räkna ut just den draken var den äldste.
2012-11-28

  Lavinia Röd
Vad häftigt! Jag älskar drakar.
2012-11-28

  Nikolaj
Gillar den, tänker på en sagostund.
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X