Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag trodde

eftersom du vände dig om

såg jag inte dina ögon som tårades

jag trodde att du bara

tittade ut över vår gemensamma undergång

den som vi byggt

tillsammans






Fri vers av Myself
Läst 254 gånger
Publicerad 2004-08-09 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself