Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Symboliskt. Tolka det hur ni vill.


Som duschens strålar - lenande, masserande och helande

som duschens strålar - lenande, masserande och helande

behöver något som renar min själ igen

varje dag

förnyar mig

för nu känner jag mig så vissen

så ful

så oproportionerligt

formad

med massor

brister

och fläckar

skavanker

kan just nu inte färga något med skönhet

utan betraktar mig själv

med avsmak

motbjudande

avtändande

det är vad jag är


***

duschens strålar

snälla, rena, förfina

och

förnya mig!

***


färga mig

vacker

och forma mig

***

lenande, masserande och helande

strålar


***

regnbågsfärgade duschstrålar

så skimrande

vidrör mig




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-28 13:01



Bookmark and Share


  Annika Persson
Förresten ursäkta,
men räcker det inte med att din fru, tjej, sambo
tänder på dig?
Andra behöver du inte ägna en tanke åt.
2012-11-28

  Annika Persson
Vi är alla utrustade med skavanker,
och även de kan vara vackra, då
de skapar en aura med charm runt
omkring oss.

2012-11-28

  Angel of love
Du är vacker, man ska inte se ner på sig själv! Vet att man gör det, gör det varje dag själv, men så finns det där lilla som man grabbar tag i, det som får en att le! Tänk på de sakerna, eller försök!! Kram
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

jamming223