Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon har en--Vacker själ-->


Nina den vackra kvinnan

Trots sitt kall

Så sitter hon skall

För ett vackert fall




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-28 14:58



Bookmark and Share


  chrissie
Det finns några vackra själar kvar.
2012-11-28

  Angel of love
Fin och glädjande!
2012-11-28

    ej medlem längre
fin hyllning..
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano