Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pappa ringde


Borta bra men hemma bäst






vi ska bo på lyxhotel
vad är det där då

jag syr en docka
jaha

jobbar ni

jag pyntar inte upp till jul

visst blev jag glad
men
bor vi på samma planet




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-28 17:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Ibland kan man undra, braskaldat
2012-12-04

  Lars Hedlin
Fint skaldat!
2012-12-01

  Ezmeralda VIP
Ja gör ni det?
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel