Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska bli vacker först

vad är man om man är vacker
är man en bra männsika då
är en vacker människa mer värd, i pengar
jag vet inte, jag vet inte än
ska bli vacker först
i mina ögon är du vacker även om du är svart, svart inuti, svart utanpå?
bestäm själv det syns i alla fall
att du är vacker
ord är vackra, jag gillar dem, vad man kan göra med dem
räknas det?
är A en vacker bokstav eller är V vackrare, mer betydelsefull?
jag vet inte än
ska bli vacker först




Övriga genrer av vitsippebarn
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-02-15 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn