Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slite...limerick



Så var det jägarn från Slite
som gjorde bort sig lite
älgen han sköt
var grannens nöt
så han fick punga ut med vite

Så var det tjatgumman Rut
som aldrig höll sin trut
Gubben blev svett
tog en stilett
o skar tungan ur munnen ut




Bs-06







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-15 21:52



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Instämmer med alla andra! Jag blir skrattfull och mjuk till sinnes!
2006-02-16

  Hans w-art Westlund VIP
inte illa :)
2006-02-15

  DanSan
OoHh Bodil du tar mig med storm, Hahaha Hohoho hehehe hihihi
Det är så underbart gott att få skratta med dig, älskade Bodil!!!
Det blir värre framåt natten men man vet aldrig vad en spjuver som du Bodil kan hitta på, imponerad!!!
Din gode vän, Dan Cederholm
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg