Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor=kärlek.



I dag just i dag
minns jag mormor

så tydligt

hur hon
höll min hand

i sin
när vi skulle
gå in till stan
över bron
som knirrade lite grann

hur hon strävade på
och brydde sig om
och skyddade
mig från
storm efter storm

för jag var
ett
sånt där
oäkta barn

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 386 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-29 09:59



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Jättefin kärleksfull hyllning!
2012-12-06

    ej medlem längre
En underbar text som förmedlar kärlek och vemod.
2012-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart...det där va äkta kärlek...
2012-11-29

  Ljusletaren
Idag så lever datorn sitt eget liv och skickar i väg svar innan jag är klar.
Mormor och morfar och mamma var mitt allt!
Tack för en fin dikt/ kram
2012-11-29

  Ljusletaren
Känner igen mig ;.)

2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.