Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

121129

svartvita drömmar

som sedan länge färglagts

 

© 2012 Celticgirl

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-29 16:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kort men bra !!!
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP