Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det som gör att man är en dagen si och andra dagen så tro?


En avig och en rät

Idag är jag på rätsidan,
skönt för både mig själv och
min omgivning.

En del dagar är jag nog på avigsidan,
ifrågasätter det mesta
jag är nog så jobbig då.

Men jag är den jag är,
kanske överdriver jag
min känsla för rät och avig.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2012-11-29 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP