Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon står jag fortfarande kvar.

Om du någonsin kommer att fråga
varför jag väntat så länge
och aldrig lät någon annan komma nära
så ska jag svara dig att det är enkelt.
Ingen har någonsin varit i närheten av vem du är
och därför varit till synes helt ointressanta.

Och om du någonsin kommer att fråga
hur länge jag kommer vänta
kommer svaret alltid bli detsamma.


"Jag finns kvar imorgon och nästa morgondag
tills de en gång kommer att ta slut"




Fri vers av Niclasdotter
Läst 371 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-29 19:22



Bookmark and Share


  taklampa
Denna texten kändes. Helt fantastisk.
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter