Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtung Tango

Benen är moderiktigt klippta efter mitt trettioåriga krig
Med tusentals övergivna slagfält under bältet
Näsan under blicken och likbålen välvilligt fyllda
Stridsropens tveksamhet utspridd och kastad i panik
Nålsögons självstympande flyktväg
Umgänge utan anspråk på massgravars vis





Övriga genrer av The Friendly Ghost
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-30 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Friendly Ghost
The Friendly Ghost