Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det magnetiska norr

gör fula amfetaminer mot
gruvligt förolämpande
norrskenande tåg

arvssynda, förädla
öppna vidder
och föd våra
betongfyllda sår

rotfyllt flackande lappad
väck mitt arma sameblod

vittnesmålsfågel, sjung
i söderdröm
låt din döende ton
dröja sig kvar




Fri vers av The Friendly Ghost
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-12 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Friendly Ghost
The Friendly Ghost