Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drogdogmatism

Blodet jag vomiterade
Ursprungslöst
Smärtbärande
Raderande
Smaklöst
Gränskränkande
Massgravsdiplomati




Fri vers av The Friendly Ghost
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-08 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Friendly Ghost
The Friendly Ghost