Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta vara död, det roar mig inte

det hjälpte inte inte så mycket längre
likblå moln
över skyttegravar
dödslängtande diken
där ditt leende sökte skydd

dröm efter dröm
befolka varenda en

jag borde tagit täten
som alla gånger jag bar dig hem

idag är ingen vanlig dag
det skulle varit din 30-årsdag







Fri vers av The Friendly Ghost
Läst 236 gånger
Publicerad 2013-02-08 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Friendly Ghost
The Friendly Ghost