Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solförnekelsen

Jag lättar fingrar
Viljelöst följer alla fem
Handfasthetens avsaknad
Flätad frihändigt
Kemistfradgande
Slätande över
Taktfullheten bäddad
Laglydigt fysisk
I undergångsvåta flin




Fri vers av The Friendly Ghost
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-26 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Friendly Ghost
The Friendly Ghost