Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ganska död fortfarande och jag saknar dig

Jag är samlad
På gränsen borträknad
Stopp
Passionerat sugande ut
Substansfyllda tomhetsbevis
Centralsimulerar fram
Naturtrogen gest
Stopp
Ytspännande ögonblick
Slå lugn och ro
Stopp
Stöpt
Stoff
Skarvad
En bödels omättliga velande




Fri vers av The Friendly Ghost
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-15 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Friendly Ghost
The Friendly Ghost