Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tips för nybörjare

Håll kniven hårt, för livet här är inte varligt
och käften likaså för golare lever farligt
alla lik är stela, oavsett vem du har varit
för döden skiter i om du åkt cykel eller Harley.
lita på fel kvinna, och bli tröstad av Bob Marley.
för även om du har muskler, är du inte stor
även om du har ett gäng, har du ingen bror
ingen gud kommer möta dig vad du än tror
och all skit du samlat, den får du lämna kvar.
alla frågor du hade, kommer aldrig få något svar.
ta varje andetag, som om det är det sista du har




Fri vers av The Friendly Ghost
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-21 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Friendly Ghost
The Friendly Ghost