Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag i framkanten av isolerade civilisationsyttringar

linjesträckande obehag
min kinesiska mur
strömförande paradisförnimmelse
friktonsytor i slagordning
helljusmötande ur spegelkross
riv doften ur min kropp
ligg sår över substansrester
välj samtidsro
kanalisera alternativa
fantombilder
graverade på insidan av vår hud




Fri vers av The Friendly Ghost
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-03 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Friendly Ghost
The Friendly Ghost