Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroppen kan darra av köld men, denna kropp är utan huvud pga ja vem vet.. Kanske ska den förbli anonym.. Men..


Jag fryser i själen

Att frysa i själen

är att invänta döden

Känna behag av sorgen

Jag klär mig varmt

Vill helst ha värme

I min själ, kylan är ej min




Prosa av Federico Romano
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-30 09:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
nej bara till låns tills värmen kommer sakta....
2012-12-01

  ResenärGenomLivet VIP
Jag önskar dej något bättre...
skickar dej en varm kram...
2012-11-30

  Ninananonia VIP
Jobbigt.. bra skrivet..
2012-11-30

    ej medlem längre
känslans konsekvens.. berör
2012-11-30

  Angel of love
Berör djupt, kram!
2012-11-30

  SatansSon VIP
Vänta på jesus istället för döden. Han kommer snart.
2012-11-30

  chrissie
En konst att stänga ute kylan
2012-11-30

    ej medlem längre
berörade läsning ...
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano