Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är jag som håller i


Thors Hammare

I drömmen så vill man vara hjälte
dricker man desutom vin & tänker på kvinnan..

Då ligger man.. Illa till min vän..
Barndoms idolen Zagor: en alkoliserad flygpilot

Med en stenslägga boende i Manhouse i den (säkert felstavat..)
Brasilanska jungeln som slog sina fiender med just, släggan

& visst fan vill man vara hjälte eller dö som en
heller det en avskydd & hatad, stopp det är flera som älskar mig..

Men hjälte vill jag vara ändå i min fantasi
där kärleken är IMPORTANTE.. Viktig..

Jag kan också slå världen med häpnad
med en slägga från 1977




Prosa av Federico Romano
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-30 13:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Klar och stark i sin längtan........
2012-12-01

  Ninananonia VIP
:)
2012-11-30

  M M Mannheim VIP
Klart att det måste vara fint med hjältar. Zagor måste varit en häftig hjälte! För min del är jag Och en del andra så är jag hellre en levande fegis, än en död hjälte. Hoppas att det här blir ett släggkast på din hjälte.
2012-11-30

  Angel of love
Har aldrig trott nå annat ;)
2012-11-30

  SatansSon VIP
SockerConny med slägga. Kul.
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano