Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa...

Saknar dig...
Längtar efter dig...
Minns dig med glädje...
Sörjer dig av kärlek...
Du är fortfarande så nära...
Du är fortfarande här...
Önskar du var här bredvid mig...
Önskar jag kunde höra din röst...
Vet att du alltid är med mig...
Bär dig för alltid i hjärtat...
Ser dig i drömmen...
Känner dig i själen...
För alltid du finns här...
För alltid jag minns dig...
Älskar dig pappa!
Ända upp till månen!!!




Fri vers av Coramio
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-30 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coramio