Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1776 och Framåt [Nordstiernan]

~*~

Varför ta sig igenom vinterns mörker i väntan på vårens ljus

vintern är en årstid lika god som sommaren
då Svenssons leker söderhavsliv under blott en månad
alla månader under året är lika mycket värda

för söderhavsliv finns Hawaii
för skandinaviskt liv finns vi

*

Men ljusglimtar finns i TV mörkret

gamla svenska klassiker med Åke Söderblom, det räcker med fem minuter så är det bättre än det andra den kvällen
då de talade ett språk som var modernt då
ja det var den nya slangen som är den gamla svenskan nu

undantaget är att när det kommer någon ny som geniet
eller nerden i Big Bang Theory som förresten inte utesluts av vetenskapen eller religionen
så blir den serien den populäraste just nu
fast jag såg det redan efter första avsnittet
som vanligt i brist på andra TV serier står kvalitet ut
som en blomma på den tomma blomsterängen

*

WW [wild west]

Alla som tar till vapen har alla rätt att skjuta ner
så vad ska dom få för frihet
när de inte finns mer

det är krigets största kliché
att man för fram de som inte tänker eller inte vill
som inte inser det

den lagen fanns redan i vilda västern
i det enda landet med friheten

27 Okt 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-30 22:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-12-01

  Yrre VIP
Vecka i ett nötskal men, ingen sa nåt om allt man har därimellan, som kärlek.
Dig jag önskar en underbar helg än fast vi aldrig träffats, aldrig hör rösterna våra och aldrig har tatt hand i en välkomsthälsning
ändå värderar jag dig högt.

2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP