Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett Sverige där det skrivs så mycket om oviktiga saker att man får se av en slump att Göran Stangertz dött en månad efteråt...Farväl "Jack"... Bilden: GS med Per Oscarsson som dog för ett par jular sen


Att Hålla Sveriges Fana Högt (rimvers) [Nordstiernan]

~*~

Sveriges själ dog inte med Palme,
man får gå längre tillbaks än så
den dog med GIII 1792,
och vi höll på
att ta oss tillbaks igen 1986 alltjämt

*

det är deprimerande att varje gång du är glad
så kommer insikten att allt gammalt var bra
om något nytt är bra så är det ett undantag

29 Okt 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 669 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-30 23:13



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ang "Per Oscarsson" på din bild. bodde granne med honom mellan Falköping o Skaraslätten,han sågs sällan till,och så får man bud om att han brunnit inne,
ja fan trot ! om han inte arrangera det med som allt annat,stora själar går
bort som de vill.
2013-11-25

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-12-07

  L Patrik W Johansson VIP
ja som jag sa ingår den här i en svit och handlar om media i landet och om tiden kring Gustav III som var den mest omtyckte av kungarna

rekommenderar O'Regans kunniga bok

detta lands själ kan f n inte göra film o TV var poängen vilket är synd med kvantitet ist f kvalitet
då de bästa försvinner

Be well,
LPWJ
2012-12-02

  Annie b'larsson VIP
Ett lands själ bärs av människorna som bor i det landet.
2012-12-01

  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2012-12-01

    ej medlem längre
intressant!
2012-12-01

  L Patrik W Johansson VIP
Det är ur en svit om Nordstiernan
alltså om Sverige som stormakt

nejdå mediautbudet är 90% intet numer

den sista svenska stora filmen var Ingmar Bergmans Goda Viljan
1991

lite tragiskt
om man kollar Oscar o Cannes listorna

men den här textsviten handlar alltså om Sverige från Vasa o framåt
men som sagt är glad då jag finner undantagen i det "lättlyssnade och ytliga" Sverige mediabruset

Be well,
LPWJ
2012-11-30

  Anders Nordlander VIP
Nu är du väl lite väl pesimistisk
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP