Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom molnen

Bak de nattunga molnen
syns månen
nästan full

Snön yr
kölden biter sig fast

och

så gör också
ditt minne
i mitt hjärta
och jag vet
att
det förblir så

För när minnen
och hjärta
blir kalla
tar det
för lång tid
att värma dom

heta igen





Fri vers av Live
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-30 23:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket varm och berörande dikt

2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT