Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Mor

Min mor hon är stark och stor
Som femton karlar
Och lika klok som 20 kor
Du ska se att hon allt klarar

Det finns alltid kloka ord att hämta
Hos min mor som kan allt
Man vet aldrig vad man har att vänta
Det är faktiskt ganska ballt!

Hon är liten i storleken
Men det räknas inte

För ja, min mor hon har ett hjärta så stort
Gjort av den finaste diamant
Med tanke på allt fint hon gjort
Så kan man nästan inte tro att de är sant
Men hon har båda fötterna på jorden
Och kärlek som är sann
På de viset blir hon den perfekta modern
Som allting kan.




Bunden vers av Midnatt
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-01 02:47



Bookmark and Share


  Federico Romano
Den tyckte jag om.. Fin hyllning..
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt