Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er...

Två stjärnor...
Så nära varandra...
Så lysande klara...
Två stjärnor har himmelen fått...
På natten vi ser er...
På dagen vi minns er...
Två stjärnor på himlen...
Två stjärnor på jorden...




Fri vers av Coramio
Läst 129 gånger
Publicerad 2012-12-01 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coramio