Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konstnär


Michelangelo Bonarotti

Konsten besegrar ondskan
som alltid det vore sant

Ibland önskar jag finna
den empati som jag trodde fanns

Det mörka i mig gör att myntet
ges tillbaka, jag vill det, på ett skapande sätt

Kärleken kan aldrig vara låg
girighet är något annat förstås




Prosa av Federico Romano
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-02 01:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Applåder för bra poesi!
2012-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Konst kan vara direkt sprungen ur ondskan.
Varifrån kommer inspirationen?
Ursprunget bestämmer art(-en).
Endast Jesus har besegrat ondskan. Utan Honom är vi chanslösa.
2012-12-03

    ej medlem längre
gillar denna..
2012-12-02

  SatansSon VIP
Empati finns ganska mycket av.
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano