Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har varit min pulsåder

Vandrar ensam runt i centraleuropa
Gamla slott och broar bär min väg hem
Någonstans tar jag en genväg
Går vilse i stan

Ringer dig
Säger älskling, jag hittar inte hem
Och utan att tänka dig för säger du
ta dig hem för jag älskar dig

Och jag står på en gata i Holland och skriker
över varför du inte är här
Eller varför jag inte svarade direkt
Men du har varit min pulsåder sen dag ett




Fri vers av iacttagen
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-02 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iacttagen
iacttagen