Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD*JUL

Dagen är väckt
mörkret är släckt
snön har mitt fönster klätt med
en frostvit "star"
lyser helt klar
och speglas på golvet ned.
Advent sin första hälsning ju sänt
och utan ett ord detta vackra mig hänt.
Brygger mitt kaffe, sätter mig ner
tänder ett ljus, sänder en tanke då
till alla vänner ja åt just er
att ni en skön tid skall få.
Att klappen på kinden kommer, som klappen i säcken
och att julen skall bli en god en och en käck en
med stor glädje där hemma som borta
alla får vara med och ingen kommer till korta!

GOD*JUL













Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-02 10:46



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej.Ewa-Britt.
Kärleksfulla**Varma
Tankar*i*Jule-Tid
Om Jul-Frid**Gemenskap
GOD*JUL**GOTT*NYTT*ÅR
ÖNSKAR JAG*DIG.I.Åberg
2012-12-07

  ULJO
Fina rader inför den stundande högtiden. En god jul också till dig
2012-12-04

  Olof Lagerhorn VIP
Tack för detta vackra julkort! Önskar också dig en God Jul!
2012-12-03

    Maria Malm
Fina ord, önskar även dig en glädjefull jul!
2012-12-03

  Ljusletaren
Tack för fina juleord :-)
Önskar dig det samma/ kram
2012-12-03

  Ezmeralda VIP
Tack Ewa-Britt fin text, detsamma till dig God*Jul!
2012-12-03

  Lars Hedlin
Kramar och TAck för fin text!
2012-12-03

    ej medlem längre
Du är då för go´ Ewa - Britt. Tack för denna text!
2012-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dej också en skön adventstid och en God Jul...
2012-12-02

    ej medlem längre
Så fin!
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt