Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..något ur något, efemärt


Snöstjärnor

 

År för år klipper
bort en bit av livet
tomrummen
skapar spetsars mönster
i den papperstunna
tillvaron

för saxen faller
fragmenten
av format silkespapper
skapar de tomrum
de laguner av mening
där skönheten bor

 

mot mina ögonfransar
faller det stjärnor
en blinking och de smälter
på min kind
en blick förbi dem
och jag snubblar
evigt




Bunden vers av Björn Donobauer
Läst 1283 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-02 11:00



Bookmark and Share


  Po VIP
Väldigt fin!
2013-12-30

  Minkki VIP
Välklippt, klipsk idé :)
2012-12-09

  Elber3th VIP
så vintrigt och fint!
2012-12-08

    ej medlem längre
Oj, va fint du diktar Björn, levande livets poesi!
2012-12-08

  ULJO
Vacker vintertext
2012-12-08

  Palett
Vackra sköna rader !
2012-12-03

  Linda CH VIP
Mycket vacker text!
2012-12-02

  Gunilla Wahlsten
Underbar! Bokmärks.
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer