Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken som finns

Någon tänker på mig
Någon bryr sig om mig
Jag känner det
Tack
Det får mig att andas
Men vad har jag gjort för att förtjäna det?
Det kanske ändå är ren inbillning
Att någon gör det
Men något känns

Något är annorlunda
I atmosfären
I energin
Och vibrationerna
Runtomkring mig

Det är något som överförs till mig
Något som signaleras

Jag är ovan vid att känna det på det här sättet
Det snurrar för mig
Det är något nytt
Jag tänker så mycket på hur andra och
Hur någon ser på mig

Den någon som
Kanske
tänker på mig
Som jag tänker på

Tanken som finns är enerverande
En ny värld har öppnats
En ny roll har uppkommit

***

Tanken som finns




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 222 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-02 12:34



Bookmark and Share


    eos
Vackert! :)
2012-12-20

  Linda CH VIP
En trygg känsla förmedlar du här!
2012-12-03

  M.A.J.R
Den tanken gjorde du en riktigt bra text av.
Men kan det bli mer än det? en verklighet kanske..
bra!
2012-12-02

    ej medlem längre
Positivt !!!
2012-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Jag känner en glad förväntan när jag läser din text...
2012-12-02

  wildah
Jag förstår dig helt och hållet, fint nedtecknat!
2012-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Måste man alltid förtjäna allt?
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

jamming223