Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt jag lyssnar på när jag behöver rensa hjärna och bara gråta!


You raise me up!!

You raise me up

When I am down, and oh my soul's so weary
when troubles come and my heart burdened be.
Then I am still and wait here in the silence
until you come and sit a while with me.

you raise me up so I can stand on mountains,
you raise me up to walk on stormy seas,
I am strong when I am on your shoulders,
you raise me up to more than I can be.


Mina egna ord tillsammans med original texten:


Du lyfter upp mig när jag nere,och när min själ är trött!
När oroligheterna kommer och mitt hjärta är fullt av sorg, då drar jag mig tillbaka och stärker mig med minnen och allt fint som finns i mitt hjärta!
Jag är stark men behöver lite hjälp att resa mig upp ibland! Men när jag väl står är jag starkare än jag var innan jag föll!

Du lyfter mig upp så jag kan stå på berg,
You Raise Me Up för att gå på stormiga hav,
Jag är stark när jag får luta mig mot dina axlar,
du lyfter mig upp till mer än jag kan vara.
Ibland kan jag skymta hur evigheten blir, det är då mina tårar rinner!




Fri vers av Angel of love
Läst 978 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-02 18:40



Bookmark and Share


    Anki.A
Min favorit med.....
2012-12-04

    Ladylike
II Divo:)<3
2012-12-03

  Lars Hedlin
JA just så..utrensande och vackert.......
2012-12-03

    ej medlem längre
underbart!
2012-12-02

  wildah
Det är min favorit också, helt enkelt underbar att lyssna till!
2012-12-02

    ej medlem längre
musiken kan vara så förlösande,

lyssnar gärna på susan boyles

who I was born to be ...

då kommer tårarana ...
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love