Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem jagar dig



Bakom orden lekte vi tafatt

vid hemkomst somnade vi
invid kaminen
den du aldrig tyckte om och
tjata om att byta ut


jag såg min sanning där


i glömskan av mitt jag

just när jag bräckte dig i rim
och din blick blev våt

strax efter skrattet

det odödliga







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-02 19:37



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
En liten skir text, laddad med nostalgi och charm. Fint!
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP