Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vaknar upp ur den nattliga sömnen & väntar


Uppvaknande med Blodsmak

Ögonen är vidöppna
moment 22 gör dig varsle

Desperadon i dig är imaginär
du fryser i ditt inre

Du självmedicinera väll?
Du önskar väll bedövning?

Döden lär komma i någon form
vänta på den eller lyft svärdet & afrontera ödet

Det är ändå bara kärlek som är värt
det lidande du ser nu

En kaffe alla Romano får dig att se
det högsta du kan nå just nu är en försoning!

Tystnad råder i din relation mellan far & mor!
Ett (X) som har glömt hur man talar, vilka odds..

Vakna mannen, tänk Parma, Parmesan, vänskap
ett leende, mjukhet, empati & omtanke med mera..




Bunden vers av Federico Romano
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-03 09:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA sannerligen..bra skaldat!
2012-12-04

  SatansSon VIP
Åk miväg och jhälsa på föräldrarna om duj kan. det öär mitt råd. Häftigt i italien.
2012-12-03

  chrissie
Just så,, tänk förbi gammalt! Inte enkelt men ett måste!! Det är säkert ljusare då
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano