Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att veta varför.

Jag blir så arg!
Varför är ungdomar
Så onda?

Hatet flödar
Mitt hjärta pumpar runt
Mitt hat.

Hjärtat slår hårt
Snälla se mig
Skriker jag inombords!

Men ingen ser mig
Ingen hör
Jag lever med ångesten.

Snälla rädda mig
Jag går under
Utan att veta varför.




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-04 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva