Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver dig, jag älskar dig, jag hatar dig!

Jag behövde dig!
Jag krävde dig
och du kvävde mig!

Jag behöver dig
Jag behöver dig
Jag behöver dig nu!

Du är den enda
Jag kan älska
Så lämna mig inte nu!

Jag hatar dig!
Jag älskar dig
Jag behöver dig!

Utan dig är jag ingen!!




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-04 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva