Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din så kallade värld.

Alla dina ord
Allt du någonsin sagt till mig
Är och kommer enbart att förbli en lögn.

Bevisa för mig
Att du kommer att älska mig
Ända tills det inte finns något mer än våra livlösa kroppar kvar!

Det är lugnt
Jag är redan livlös
Det är bara du som lever nu, i din så kallade värld.




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-04 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva