Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla snöflinga

 

Klar som kristall

unik hexagon


likt livets gudomliga

blomma


naturens geometri

i harmoni

 

 

© Chawa 2012 




Fri vers av Chawa VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-12-04 20:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin och passande nu när det snart är advent. Snöflingor är verkligen fascinerande. Funderar på vad som är livets gudomliga blomma... för mig är det nog barnen.
2014-11-25

    vera76
Wow!!
2014-04-17

  ULJO
Vackert
2012-12-07

  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2012-12-06

  Linda CH VIP
Unik som människan! Vacker metafor.
2012-12-06

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert!
2012-12-05

  Ljusletaren
En snöflinga är unik liksom vi människors själar.
Ingen av oss är uppbyggd på samma vis.
Därför så träffar dina ord min själ och lägger sig väl tillrätta ... tack!
/kram
2012-12-05

  M M Mannheim VIP
Nu är jag inte så duktig på geometri, men dikter.....du är bra på att skriva dikter.
2012-12-04

    ej medlem längre
mycket mycket vackert ...
2012-12-04

  Eva Helene VIP
I vördnad skrivet. Fint!
2012-12-04

    ej medlem längre
Att så få ord kan skapa något så stort, verkligen fin.
2012-12-04

    ej medlem längre
Flingfint i
flingtider
2012-12-04

    ej medlem längre
Dina ord är så vackra.
2012-12-04

    ej medlem längre
just så! underbar..
2012-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
En liten del av skapelsen...så fint...
2012-12-04

  aol
så vackert sant skaldat vännen,
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP