Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med dig vill jag blomma och växa och bli vacker

jag vill blomma och växa och bli vacker med dig

för du är vacker
och jag tror att om det blir du och jag
kan vi växa
transformeras
och bli vackra tillsammans

jag säger inte att det kommer bli lätt
jag försätter mig alltid i det allra värsta, svåraste
situationer
genom att bli så lättvindigt kär
i någon
som känns omöjlig
att nå
någon otillgänglig

om du ska gilla mig
måste jag bli söt
vacker
måste jag förändra mig
bli en mer intressant
färgstark
välklädd
humoristisk
gladlynt person
och kvinna
vara smartare
mer självsäker
och jordnära

inte så drömsk
och naiv
barnslig
osäker
som jag
är

***

med dig vill jag blomma och växa och bli vacker




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-05 11:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om denna någon är något att ha..så gillar
han/ hon dig redan som du är :)..men bra
skrivet..öppet !!!
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

jamming223