Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev på gammaldags vis

Skriver ett brev till dig på gammaldags vis
Med en fjäderpenna
Doppar den varsamt i bläck
En vinges dopp
I en oljigt svart vätska
För att forma några
Nedsmutsade
Bläckade ord
till dig….

Ömhetsbetygelser
Ord av kärlek
Så äkta
Och ren

En kärlek som ömmar hjärtats ord




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 1742 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-05 11:45



Bookmark and Share


  Torbjörn S. Brandhill
Du har en härlig känsla i ditt språk
2012-12-15

  Federico Romano
Det var mycket vackert, blir gråtmild, på riktigt..
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

jamming223