Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saga för barnsliga vuxna


En jamb och hans kärlek

-

Den lille jamben gick vägen fram
nosen mot marken

fötterna versiga

Hoppsan, där en annan liten jamb
mol allena ...

på andra sidan vattenpölen ...

Ta tam, ta tam ... taritatam
sjöng hon för sig själv

Ta tam tarita tam

Tyvärr ... avståndet för långt ... tyvärr ...
lille jamben suckade

beredd att vända om

Men hon på andra sidan vattenpölen
hade vingar

landade snart på hans basker


-. -. -. -. -. -. Slut




Övriga genrer av Madeleine Richter
Läst 492 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-05 13:43



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag gissar mig till vinter saga,
- Blå basker?
-Fågel bålarna har tagit slut!

2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter