Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farmor och stentrappan

Hon ville skriva om själars rysning
tunna skimmer och om
älvors skatt

hon önskade så mycket

där kärlek hängt finns plats
för lustfyllt skratt

finns rum att vara i


så hur beskrivs mitt universum

mitt liv, det där som gled förbi


hon sätter sig på farmors trapp
käken vilandes mot knogar.


Det är nog ytligt betraktat en
allvarsam och stillsam natt

farmor så begraven och
barndomen

han var inte den jag skulle vila
huvudet intill o

Farmor nickar

om du vore här och höll mig
om jag var nio

är inget barn och det
finns ingen här som hör

då är jag nio








Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-05 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP