Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grannen slår sina kor!!!!



Grannen slår sina kor
jag såg det genom rutan
Såna jävla fasoner
kan vi gott vara utan

Jag öppna fönstret o skrek
Hörredudu passa dig!!!
Då vände han sig om
o bara glodde på mig

Ja låt honom glo den tölpen
jag ger honom ingen ro!
står här o spanar o spejar
o vaktar på varje ko

Ska han va arg på kräken
räcker det med en dask
annars ska han få sig
en smäll på sin fula task


Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-16 13:48



Bookmark and Share


  DanSan
OOoohh, anar jag lite Sadomasoschism! Hahaha Dan
2006-02-16

  Daniel_78 VIP
man skall inte snälla kor slå på
dom bara står och tuggar

Grannen slår sin kor
skall det kanske vara
Grannen slår sina kor
2006-02-16

  Markattan
Slår han sina kor ska han ha mer prygel än en dask på tasken!!!
Bara hojta till, så kommer jag och bistår dig.

En härligt rimmad skapelse som lockar till skratt, trots att jag finner den där grannen avskyvärd vill säga.
2006-02-16

    -Erik
Way to go Bodil!
2006-02-16

  tobbä
Ja du!! kunde inte hålla mig för skratt! Och om du slår honom där så tror jag inte att han slår nån ko igen!
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg