Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervindskroppar

Vintervindskroppar,
två tysta träd.
Förgäves försöker vi slita i himlen.
Stjärnor skjuter hål i vår hud
en efter en, rimfrostsår uppstår,
vajande blommor mot uppslitna bröst.
Den åtrå som dör under kylan
viskar med fastfrusna läppar
om längtan.




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-06 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe